Πακέτα Social Media Managment

Δεν χρήζει καν ανάλυσης το πόσο σημαντικό είναι στη σημερινή εποχή μία εταιρεία να έχει σωστή παρουσία στα social media. Όλο το όφελος που τα social media έχουν προσφέρει διαφημιστικά είναι πολλές φορές που το παίρνουν πίσω επειδή ακριβώς χρειάζονται και μία δαπάνη χρόνου η οποία για να παραχθεί ένα άρτιο αποτέλεσμα απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό διαφορετικών ειδικοτήτων όπως Copywriters, γραφίστες, animation specialists κ.α. To Γεγονός αυτό δημιούργησε την ανάγκη για εξειδικευμένη υποστήριξη στις εταιρείες από ομάδες όπου μπορούν να παρέχουν όλα τα παραπάνω. Η Darc Advertising με εργαλείο την εξειδίκευσή της στο Digital Marketing παρέχει την υπηρεσία του Social Media Management σε πακέτα ανάλογα με το είδος της εκάστοτε επιχείρησης αλλά και ανάλογα με τη στοχοθεσία της. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε κάποια έτοιμα πακέτα τα οποία φυσικά μπορούν να παραμετροποιηθουν απόλυτα ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Bsocial ℹ

Το πακέτο BSocial είναι ιδανικό για τις επιχειρήσεις που επιδιώκουν μια σταθερή παρουσία με συνεκτική ροή περιεχομένου, προσαρμοσμένη στις offline ενέργειες της επιχείρησης. Η στόχευση είναι η τόνωση της διαδικτυακής παρουσίας του Brand με τρόπο ποιοτικό, η ενδυνάμωση του brand awareness και η παρακίνηση του κοινού για δράση.

Binstant ℹ

Το πακέτο BInstant αξιοποιεί πλήρως ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των Social Media, την αμεσότητα. Αφορά κυρίως επιχειρήσεις εστίασης και καταστήματα που χρειάζονται εντονότερη και διαφορετικής μορφής διαδικτυακή παρουσία. Και αυτό το πακέτο στοχεύει στην ποιοτική τόνωση της ψηφιακής παρουσίας του Βrand, στην προσέλκυση του κοινού – στόχου και στη μετατροπή του σε πελάτη. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει μέσω διαφορετικής προσέγγισης, περισσότερο επικεντρωμένης στην οπτική επικοινωνία. Η φύση των επιχειρήσεων είναι αυτή που καθορίζει το περιεχόμενο που επικοινωνείται, αν και η εικόνα αποδεδειγμένα καταφέρνει να προσελκύσει ευκολότερα την προσοχή των χρηστών. Στο BInstant έχετε τη δυνατότητα να αποστέλλετε φωτογραφικό υλικό, που άμεσα θα δημοσιεύεται στο λογαριασμό σας στο Instagram ή και αλλού. Με τον τρόπο αυτό, θα “μιλάτε” στο κοινό σας σχεδόν live, γεγονός που αποδίδει στο προφίλ σας ζωντάνια, μοντέρνο ύφος και αυθορμητισμό, χωρίς όμως συμβιβασμούς στην ποιότητα των προς δημοσίευση δεδομένων.

Bcorporate ℹ

Το πακέτο BCorporate ανταποκρίνεται στην εταιρική λογική περί επικοινωνιακής προώθησης. Στο πακέτο αυτό δεν υπάρχει η ένταση του αυθορμητισμού αλλά η ακριβής εφαρμογή και ο αντικατοπτρισμός του εταιρικού πνεύματος και των εταιρικών υπηρεσιών/προϊόντων. Τα posts συνοδεύονται όλα από Artwork ή Mini Animated Production και κάθε ένα από αυτά επιχειρεί να κάνει ένα statement για την ίδια την εταιρεία. Τα κείμενα γράφονται από Senior Copywriter και η επιμέλεια γίνεται από Head Communication Specialist.

Content Creation ℹ

Το Content creation αφορά οποιαδήποτε γραφιστική, βίντεο και γενικά δημιουργική υπηρεσία για την παραγωγή περιεχομένου που θα αναπαραχθεί στα μέσα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το περιεχόμενο που αναπαράγεται να είναι ποιοτικό, όμορφο και κατασκευασμένο με βάση την στόχευση στο κοινό ώστε να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα της ίδιας της διαφήμισης

Στήσιμο η διαμόρφωση σελίδας σε κάθε μέσο (π.χ. πληροφορίες, profile picture, κουμπιά, info κτλ) ℹ

Η σελίδα των Social Media πρέπει να στηθεί σωστά με σωστές φωτογραφίες και περιεχόμενα για την επιχείρηση.Τα περιεχόμενα είναι οι πληροφορίες επικοινωνίας, το profile picture, κουμπιά, ωράρια κ.α. Αν η επιχείρηση δεν έχει σελίδα δημιουργούμε καινούργια και αν έχει παραμετροποιούμε και διορθώνουμε την παλιά.

Ναι

Ναι

Ναι

Αριθμός δημοσιεύσεων / μήνα (post, articles) ℹ

Ο αριθμός δημοσιεύσεων αφορά τα μοναδικά Post που προγραμματίζονται στα Social Media. Οι αναδημοσιεύσεις που παρέχονται από το Facebook στο Instagram και ανάποδα δεν προσμετρώνται στον συνολικό αριθμό post. Μία δημοσίευση περιλαμβάνει την ιδέα, την κειμενογραφία, την αναζήτηση φωτογραφιών βίντεο σε βιβλιοθήκες που η Darc είναι συνδρομητής και αγοράζει με πληρωμένα τα πνευματικά δικαιώματα, την επιλογή μεταξύ των φωτογραφιών του πελάτη, την δημιουργία του Artwork την προσθήκη του Post στο ημερολόγιο το οποίο θα σταλεί στον πελάτη για έγκριση και την ένταξη του post στο τελικό report του κάθε μήνα.

12

28

12

Artworks (social media, επεξεργασμένες εικόνες,διαφημιστικά banner κ.α.) ℹ

Το artwork είναι οποιοδήποτε γραφιστικό παράγεται με τη σύνθεση εικόνων, vectors κτλ. Με λίγα λόγια οποιαδήποτε παραγωγή η γραφιστική ή επεξεργασία φωτογραφίας συγκαταλέγεται σε αυτή την κατηγορία. Τα artworks έχουν περιορισμούς πολυπλοκότητας όσον αφορά τη χρήση του στα social media. Ένα artwork παραδείγματος χάρη παρότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αφίσα όμως δεν το θεωρούμε γραφιστική δημιουργία αφίσας στην οποία εξορισμού θα πρέπει να αφιερωθούν πολύ περισσότερες ώρες για την παραγωγή της και έχει διαφορετικό τιμοκατάλογο χρέωσης που ενδεικτικές τιμές μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο τιμοκαταλόγου visual communication. Τα επιπλέον του πακέτου artworks χρεώνονται 25€.

5

10

8

Mini Animated Production – Montage έτοιμου υλικού ήχου-video (max 1min) ℹ

Τα Mini Animated Productions είναι βίντεο που παράγονται για διαφημιστική χρήση στην Ψηφιακή Σήμανση στo Facebook, Instagram και στο YouTube. To 4+1 αφορά τα 4 βίντεο του πακέτου 360° και το 1 βίντεο που περιέχεται στο πακέτο Bsocial. Συνήθως τα βίντεο αποτελούνται από φωτογραφικό υλικό, και κείμενο και δεν ξεπερνάνε τα 60 δευτερόλεπτα στο να μπορούν να αναπαραχθούν και στο instagram. Τα mini Productions κοστίζουν 40 ευρώ μόνο για συνδρομητές σε οποιαδήποτε συνδρομητικό πακέτο της Darc. Το κόστος εκτός συνδρομητών είναι 80 ευρώ. Το κόστος για επιπλέον των 4+1 στα πακέτα 360 είναι 25€ και μέχρι τα 8 βίντεο. Η τιμή των 25€ ισχύει ΜΟΝΟ για συνδρομητές στα πακέτα 360°.

1 video

4 videos

4 videos

Ημερολόγιο έγκρισης post ℹ

Για το σύνολο των δημοσιεύσεων δημιουργείται ένα ημερολόγιο το οποίο περιλαμβάνει τις δημοσιεύσεις που πρέπει να γίνουν με το φωτογραφικό υλικό ή τα artworks. Σε περίπτωση που υπάρχει βίντεο και ιδίως στα πακέτα 360° που υπάρχουν πολλά βίντεο στο ημερολόγιο περιλαμβάνεται ένα screenshot από το βίντεο και ένα link από το επαγγελματικό Vimeo που διατηρούμε και που μπορεί να δει ο πελάτης ώστε να δώσει έγκριση για τα βίντεο που πρόκειται να δημοσιευτούν.

Μηνιαίο

15νθημέρου

Μηνιαίο

Χορηγούμενες ℹ

Οι χορηγούμενες είναι ουσιαστικά διαφημίσεις που παρέχει το Facebook και το Instagram. Κάνοντας χορηγούμενη πληρώνουμε ουσιαστικά ώστε το post που έχουμε κάνει να εμφανιστεί σε χρήστες των μέσων πάντα φυσικά με βάση τη στόχευση που έχουμε κάνει η οποία μπορεί να είναι με βάση την τοποθεσία την ηλικία τα ενδιαφέροντα και πολλά άλλα. οι χορηγούμενες είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που προσφέρει το Facebook και ο πιο οικονομικός (αναλογικά) τρόπος ώστε να αυξήσουμε την απήχηση και το brand awareness. Το κόστος των χορηγούμενων συμφωνείτε στην με τον πελάτη και στα συγκεκριμένα διαχειριστικά πακέτα μπορεί να είναι μέχρι 500€ τον μήνα.

4-6

4-6

4-6

Reports ℹ

Τα Reports είναι ο τρόπος με τον οποίον φτάνουν στον πελάτη τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των ενεργειών που κάναμε στη διάρκεια που έχει οριστεί για το κάθε report. Στα social media τα Report έχουν να κάνουν με την αύξηση των ακόλουθων, τα like που πήραμε σε διάφορα Post και το engagement, το πώς πήγαν οι χορηγούμενες διαφημίσεις και πολλά άλλα.

Μηνιαίο

Μηνιαίο

Μηνιαίο

Το σύνολο του κόστους των υπηρεσιών το οποίο χρεώνεστε από την Darc

Μηνιαίο κόστος DARC

250€

500€

500€

Επιπλέον παροχές Social Media

Social Media Photography - Productions

Λήψη φωτογραφιών (Social media photographer) ℹ

Τα Social Media διψάνε κυριολεκτικά για φωτογραφία και βίντεο. Οι τρόποι με τους οποίους υποστηρίζουμε τα Post μας είναι δύο, με τη λήψη υλικού από τον πελάτη σε κοινούς φακέλους που διατηρούμε στην Google Και με την αποστολή φωτογραφιών και οπερατέρ για τη συλλογή υλικού το οποίο θα τροφοδοτήσει τελικά τα social media. Μέσα στην όλη επένδυση που γίνεται στα social media είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ποιοτικό και ποσοτικά αρκετό υλικό ενώ η πείρα έχει διδάξει ότι οι προσπάθειες αποστολής υλικού από περισσότερους πελάτες δεν είναι εφικτές και όταν είναι εφικτές δεν είναι ποιοτικές. Αυτό είναι προφανές ότι αυτό συμβαίνει γιατί είτε το κάνουν οι ίδιοι ενδιάμεσα από δεκάδες άλλες σημαντικές υποθέσεις που πρέπει να διεκπεραιώνουν ώστε να λειτουργεί σωστά η εταιρεία τους είτε αναθέτουν την εργασία σε κάποιο υπάλληλο ο οποίος είτε δεν έχει χρόνο γιατί επίσης κάνει μία άλλη δουλειά είτε είναι απλά αδιάφορος. H εταιρεία μας διατηρεί μόνιμες συνεργασίες με φωτογράφος και οπερατέρ που μπορούν να υποστηρίξουν τους πελάτες μας στην λήψη βίντεο Και φωτογραφιών χωρίς να χρειαστεί οι ίδιοι να εμπλακούν ούτε καν στην αποστολή των φωτογραφιών στην εταιρεία.

Από 80€ (προτείνεται τουλάχιστον 1/δίμηνο)

Λήψη Video (Social media Operateur) ℹ

Όπως ακριβώς και για τη φωτογράφιση έτσι παρέχουμε και τη δυνατότητα λήψης Βίντεο για social media. Η διαφορά απλής λήψης βίντεο ή και η δημιουργίας ενός Mini Production από ένα την δημιουργία κανονικού production είναι ότι στα δύο πρώτα ο οπερατέρ πηγαίνει στο χώρο του πελάτη με κάποιες γενικές οδηγίες και κάνει λήψη πλάνων μέχρι 6 ώρες χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο για το τελικό βίντεο.

Από 180€

Mini Video Production (Social media Operateur) ℹ

Το Mini Video Production συνδιάζει την λήψη Βίντεο και το Post Production. Ο Social media Operateur αποστέλλει τα πλάνα αυτά στην εταιρεία και αυτά αρχειοθετούνται στο φάκελο πελάτη. Εκεί ξεκινά το Post production (μοντάζ – μιξάζ – animation). Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει τη βιντεοσκόπηση τη διαλογή του υλικού, την πλήρη υλοποίηση ενός μίνι production και το ανέβασμα του στα μέσα που χρειάζεται όπως YouTube, Vimeo κτλ. Συνήθως το υλικό που λαμβάνουμε μετά το πέρας της παραγωγής μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην παραγωγή Mini Animated Videos με την ανάλογη φυσικά χρέωση που αναλογεί σε αυτά.

Από 280€ (σε ανταγωνιστικές αγορές προτείνονται τουλάχιστον 4/χρόνο η δαπάνη έχει να κάνει καθαρά με το είδος της επιχείρησης,)

Post Production – Montage - Μιξάζ - Animation έτοιμου υλικού από βιντεοσκόπηση (ανά λεπτό τελικού μονταρισμένου video) ℹ

Υπάρχει δυνατότητα να αναλάβουμε μόνο το post production για ένα τελικό βίντεο χωρίς να έχουμε αναλάβει την βιντεοσκόπηση. Σε αυτή την περίπτωση θα μας αποσταλούν τα βίντεο από τον οπερατέρ ή οποιονδήποτε εκπρόσωπο της επιχείρησης και θα γίνει εκτίμηση του κόστους. Η τιμή επηρεάζεται πολύ από τον αριθμό των βίντεο, τη διαλογή που πρέπει να γίνει και τον χρόνο του τελικού Μοντάζ-Μιξάζ-Animation αλλά και από την ποιότητα των βίντεο και τα προβλήματα που ενδεχομένως θα πρέπει να καλυφθούν για να βγει μία ποιοτική μίνι παραγωγή. Στην τιμή περιλαμβάνεται μουσική με πληρωμένα πνευματικά δικαιώματα χρήση artworks, φωτογραφιών και οτιδήποτε άλλο με πληρωμένα πνευματικά δικαιώματα από βιβλιοθήκες τις οποίες είμαστε συνδρομητές.

Από 100€/λεπτό

Post Production με χρήση μέχρι 5 διαφορετικών ενιαίων βίντεο (χρέωση ανά λεπτό τελικού μονταρισμένου video) ℹ

Όπως ακριβώς και στην περίπτωση του post-production με τα πολλαπλά πρωτογενή βίντεο σε αυτή την υπηρεσία αναλαμβάνουμε το post production υλικού το οποίο δεν μπορεί να είναι πάνω από πέντε διαφορετικά ενιαία βίντεο συνολικής διάρκειας μέχρι 30 λεπτών. Αυτή η παροχή υπάρχει επειδή υπάρχουν φορές που πρέπει να γίνει μοντάζ βίντεο που έχουν τραβηχτεί από κινητά ή από σταθερές κάμερες και πρέπει απλά να κοπούν και να μονταριστούν είτε για χρήση σε Mini Animated Video είτε σε χρήση Mini Production. Στην τιμή περιλαμβάνεται μουσική με πληρωμένα πνευματικά δικαιώματα χρήση artworks, φωτογραφιών και οτιδήποτε άλλο με πληρωμένα πνευματικά δικαιώματα από βιβλιοθήκες τις οποίες είμαστε συνδρομητές.

Από 20€/λεπτό

Γενικές παροχές Social Media

Διαγωνισμοί ℹ

Οι διαγωνισμοί αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο να κινήσουμε το ενδιαφέρον του κοινού που είτε γνωρίζει και ακολουθεί μια επιχείρηση είτε όχι και να το προβλέψουμε στο να ενεργήσει. Οι διαγωνισμοί είναι πολύπλοκοι και πρέπει να επιλέγονται με συγκεκριμένη στοχοθεσία την κάθε φορά ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν τα δεδομένα τα οποία λαμβάνονται από αυτούς. Ένας διαγωνισμός που αφορά ένα δώρο το οποίο ο πελάτης για να το αποκτήσει πρέπει να επισκεφτεί την επιχείρηση και να κάτσει όπως συμβαίνει συχνά στις επιχειρήσεις εστίασης μπορεί κυριολεκτικά να αυτόπληρωθεί. Γίνεται δώρο ένα μενού ακόμα και ο νικητής παίρνει μαζί του την παρέα του. Αντίστοιχα υπάρχουν πάρα πολλοί διαγωνισμοί που αφορούν την απόκτηση likes στην σελίδα, την αύξηση του engagement, τη συντήρηση ενός ικανοποιημένους πελατολογίου και πολλά άλλα. Ένας διαγωνισμός ακόμα και ο πιο απλός πρέπει να στηθεί με προσοχή με Όρους και με διαφάνεια, γιατί αλλιώς μπορεί να γίνει ένα μπούμερανγκ για την επιχείρηση η οποία τον δημοσιεύει.

Από 80€ (η τιμή εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του διαγωνισμού και την επεξεργασία των δεδομένων)

∆ιαχείριση μηνυμάτων ℹ

Η διαχείριση των μηνυμάτων μιας επιχείρησης είναι ένας πολύ απαιτητικός τομέας όποιος χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη γνώση σε σχέση με τις υπηρεσίες τα προϊόντα και τις παροχές που έχει γενικά μία επιχείρηση. Για να γίνει ανάληψη της συγκεκριμένης εργασίας πρέπει να δοθεί έτοιμη η λίστα με πάρα πολλές απαντήσεις σε frequently asked questions, να συμφωνηθεί το ωράριο το οποίο θα παρέχεται η απάντηση των μηνυμάτων, ο εκπρόσωπος της εταιρείας που θα μπορούμε να βρούμε κάθε στιγμή αν υπάρχει κάποιο σοβαρό μήνυμα που δεν μπορεί να απαντηθεί από εμάς και ο μέγιστος αριθμός μηνυμάτων προβλέπεται να διαχειριστεί. Γενικά συνιστούμε τα μηνύματα να τα διαχειρίζονται οι επιχειρήσεις και άτομα τα οποία βρίσκονται στο φυσικό χώρο της επιχείρησης όπου μπορούν πολύ γρήγορα να αντλήσουν πληροφορίες ακόμα και σε πράγματα τα οποία δεν γνωρίζουν.

Κατόπιν προσφοράς (η τιμή εξαρτάται από τα ωράρια και την ικανότητα απαντήσεων ιδίως σε εξειδικευμένα θέματα)

Interaction ℹ

Το interaction έχει να κάνει περισσότερο με PR. Σε αυτή την υπηρεσία αναλαμβάνουμε να αλληλεπιδρούμε με άλλους λογαριασμούς-στόχους ώστε να αυξάνουμε οργανικά το engagement και τις ευκαιρίες που κρύβονται στα social media. Παράδειγμα interaction είναι ένας λογαριασμός κομμωτηρίου ο οποίος αλληλεπιδρά και συμμετάσχει σε μηνύματα με λογαριασμούς εταιρειών καλλυντικών κλειδώνουν που αφορούν τα μαλλιά. Φυσικά το interaction δεν σταματάει σε συναφείς εταιρείες αλλά ένα κομμωτήριο θα μπορούσε να αντλήσει πελατολόγιο από μία καφετέρια που βρίσκεται κοντά και από πάρα πολλές άλλες επιχειρήσεις οι οποίες μπορούν να αλληλεπιδράσουν μαζί της. Η τιμή της προσφοράς εν τέλει έχει να κάνει με τον αριθμό των ωρών που πρέπει να δαπανηθούν αλλά και τη δυσκολία του κάθε έργου interaction.

Aπό 500€/μήνα (η τιμή εξαρτάται από τον όγκο τον όγκο την στοχοθεσία του interaction με ελάχιστη απασχόληση 30 ωρών/μήνα)

Give me the Feedback ℹ

Τα social media αλλά και γενικότερα το διαδίκτυο είναι πλέον γεμάτα από σχόλια πελατών και την άποψή τους για τις επιχειρήσεις οι οποίες τους εξυπηρετούν. Αυτό έχει δώσει μία καινούργια δυνατότητα στο σύγχρονο management, το να μπορεί να αναλυθεί ένα συνεχώς πραγματοποιούμενο γκάλοπ των πελατών. Το give me feedback είναι ένα report το οποίο συγκεντρώνει τα θετικά και αρνητικά σχόλια, με μια παράλληλη προσπάθεια να απομονωθούν οι ψεύτικες κριτικές είτε αυτές είναι καλές είτε κακές και καταλήγει σε συναφή συμπεράσματα. Το αποτέλεσμα είναι ότι το Report αυτό μπορεί να γίνει εργαλείο στα χέρια ενός επιχειρηματία για να προβεί σε βελτιωτικές κινήσεις στη λειτουργία της επιχείρησής του, να ελέγξει το προσωπικό και εν τέλει αξιολογώντας την πορεία των reports να δει αν οι κινήσεις του είχαν αντίκτυπο στην πραγματικές κριτικές που λαμβάνει.

Aπό 100€/report (η τιμή εξαρτάται από από τον αριθμό των μέσων και την διάρκεια ανάλυσης)

360-logo
360-logo

ℹ Πακέτα Social

Δεν χρήζει καν ανάλυσης το πόσο σημαντικό είναι στη σημερινή εποχή μία εταιρεία να έχει σωστή παρουσία στα social media. Όλο το όφελος που τα social media έχουν προσφέρει διαφημιστικά είναι πολλές φορές που το παίρνουν πίσω επειδή ακριβώς χρειάζονται και μία δαπάνη χρόνου η οποία για να παραχθεί ένα άρτιο αποτέλεσμα απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό διαφορετικών ειδικοτήτων όπως Copywriters, γραφίστες, animation specialists κ.α. To Γεγονός αυτό δημιούργησε την ανάγκη για εξειδικευμένη υποστήριξη στις εταιρείες από ομάδες όπου μπορούν να παρέχουν όλα τα παραπάνω. Η Darc Advertising με εργαλείο την εξειδίκευσή της στο Digital Marketing παρέχει την υπηρεσία του Social Media Management σε πακέτα ανάλογα με το είδος της εκάστοτε επιχείρησης αλλά και ανάλογα με τη στοχοθεσία της. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε κάποια έτοιμα πακέτα τα οποία φυσικά μπορούν να παραμετροποιηθουν απόλυτα ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Bsocial ℹ

Το πακέτο BSocial είναι ιδανικό για τις επιχειρήσεις που επιδιώκουν μια σταθερή παρουσία με συνεκτική ροή περιεχομένου, προσαρμοσμένη στις offline ενέργειες της επιχείρησης. Η στόχευση είναι η τόνωση της διαδικτυακής παρουσίας του Brand με τρόπο ποιοτικό, η ενδυνάμωση του brand awareness και η παρακίνηση του κοινού για δράση.
Η σελίδα των Social Media πρέπει να στηθεί σωστά με σωστές φωτογραφίες και περιεχόμενα για την επιχείρηση.Τα περιεχόμενα είναι οι πληροφορίες επικοινωνίας, το profile picture, κουμπιά, ωράρια κ.α. Αν η επιχείρηση δεν έχει σελίδα δημιουργούμε καινούργια και αν έχει παραμετροποιούμε και διορθώνουμε την παλιά.
Ο αριθμός δημοσιεύσεων αφορά τα μοναδικά Post που προγραμματίζονται στα Social Media. Οι αναδημοσιεύσεις που παρέχονται από το Facebook στο Instagram και ανάποδα δεν προσμετρώνται στον συνολικό αριθμό post. Μία δημοσίευση περιλαμβάνει την ιδέα, την κειμενογραφία, την αναζήτηση φωτογραφιών βίντεο σε βιβλιοθήκες που η Darc είναι συνδρομητής και αγοράζει με πληρωμένα τα πνευματικά δικαιώματα, την επιλογή μεταξύ των φωτογραφιών του πελάτη, την δημιουργία του Artwork την προσθήκη του Post στο ημερολόγιο το οποίο θα σταλεί στον πελάτη για έγκριση και την ένταξη του post στο τελικό report του κάθε μήνα.
Το artwork είναι οποιοδήποτε γραφιστικό παράγεται με τη σύνθεση εικόνων, vectors κτλ. Με λίγα λόγια οποιαδήποτε παραγωγή η γραφιστική ή επεξεργασία φωτογραφίας συγκαταλέγεται σε αυτή την κατηγορία. Τα επιπλέον του πακέτου artworks χρεώνονται 25€. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε σε αυτήν την επεξήγηση αν την επιλέξετε από σταθερό υπολογιστή και όχι από κινητό.
Τα Mini Animated Productions είναι βίντεο που παράγονται για διαφημιστική χρήση στην Ψηφιακή Σήμανση στo Facebook, Instagram και στο YouTube. To 4+1 αφορά τα 4 βίντεο του πακέτου 360° και το 1 βίντεο που περιέχεται στο πακέτο Bsocial. Συνήθως τα βίντεο αποτελούνται από φωτογραφικό υλικό, και κείμενο και δεν ξεπερνάνε τα 60 δευτερόλεπτα στο να μπορούν να αναπαραχθούν και στο instagram. Τα mini Productions κοστίζουν 40 ευρώ μόνο για συνδρομητές σε οποιαδήποτε συνδρομητικό πακέτο της Darc. Το κόστος εκτός συνδρομητών είναι 80 ευρώ. Το κόστος για επιπλέον των 4+1 στα πακέτα 360 είναι 25€ και μέχρι τα 8 βίντεο. Η τιμή των 25€ ισχύει ΜΟΝΟ για συνδρομητές στα πακέτα 360°.
Για το σύνολο των δημοσιεύσεων δημιουργείται ένα ημερολόγιο το οποίο περιλαμβάνει τις δημοσιεύσεις που πρέπει να γίνουν με το φωτογραφικό υλικό ή τα artworks. Σε περίπτωση που υπάρχει βίντεο και ιδίως στα πακέτα 360° που υπάρχουν πολλά βίντεο στο ημερολόγιο περιλαμβάνεται ένα screenshot από το βίντεο και ένα link από το επαγγελματικό Vimeo που διατηρούμε και που μπορεί να δει ο πελάτης ώστε να δώσει έγκριση για τα βίντεο που πρόκειται να δημοσιευτούν.
Οι χορηγούμενες είναι ουσιαστικά διαφημίσεις που παρέχει το Facebook και το Instagram. Κάνοντας χορηγούμενη πληρώνουμε ουσιαστικά ώστε το post που έχουμε κάνει να εμφανιστεί σε χρήστες των μέσων πάντα φυσικά με βάση τη στόχευση που έχουμε κάνει η οποία μπορεί να είναι με βάση την τοποθεσία την ηλικία τα ενδιαφέροντα και πολλά άλλα. οι χορηγούμενες είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που προσφέρει το Facebook και ο πιο οικονομικός (αναλογικά) τρόπος ώστε να αυξήσουμε την απήχηση και το brand awareness.
Τα Reports είναι ο τρόπος με τον οποίον φτάνουν στον πελάτη τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των ενεργειών που κάναμε στη διάρκεια που έχει οριστεί για το κάθε report. Στα social media τα Report έχουν να κάνουν με την αύξηση των ακόλουθων, τα like που πήραμε σε διάφορα Post και το engagement, το πώς πήγαν οι χορηγούμενες διαφημίσεις και πολλά άλλα.

Μηνιαίο κόστος DARC

250€

BInstant ℹ

Το πακέτο BInstant αξιοποιεί πλήρως ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των Social Media, την αμεσότητα. Αφορά κυρίως επιχειρήσεις εστίασης και καταστήματα που χρειάζονται εντονότερη και διαφορετικής μορφής διαδικτυακή παρουσία. Και αυτό το πακέτο στοχεύει στην ποιοτική τόνωση της ψηφιακής παρουσίας του Βrand, στην προσέλκυση του κοινού – στόχου και στη μετατροπή του σε πελάτη. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει μέσω διαφορετικής προσέγγισης, περισσότερο επικεντρωμένης στην οπτική επικοινωνία. Η φύση των επιχειρήσεων είναι αυτή που καθορίζει το περιεχόμενο που επικοινωνείται, αν και η εικόνα αποδεδειγμένα καταφέρνει να προσελκύσει ευκολότερα την προσοχή των χρηστών. Στο BInstant έχετε τη δυνατότητα να αποστέλλετε φωτογραφικό υλικό, που άμεσα θα δημοσιεύεται στο λογαριασμό σας στο Instagram ή και αλλού. Με τον τρόπο αυτό, θα “μιλάτε” στο κοινό σας σχεδόν live, γεγονός που αποδίδει στο προφίλ σας ζωντάνια, μοντέρνο ύφος και αυθορμητισμό, χωρίς όμως συμβιβασμούς στην ποιότητα των προς δημοσίευση δεδομένων.
Η σελίδα των Social Media πρέπει να στηθεί σωστά με σωστές φωτογραφίες και περιεχόμενα για την επιχείρηση.Τα περιεχόμενα είναι οι πληροφορίες επικοινωνίας, το profile picture, κουμπιά, ωράρια κ.α. Αν η επιχείρηση δεν έχει σελίδα δημιουργούμε καινούργια και αν έχει παραμετροποιούμε και διορθώνουμε την παλιά.
Ο αριθμός δημοσιεύσεων αφορά τα μοναδικά Post που προγραμματίζονται στα Social Media. Οι αναδημοσιεύσεις που παρέχονται από το Facebook στο Instagram και ανάποδα δεν προσμετρώνται στον συνολικό αριθμό post. Μία δημοσίευση περιλαμβάνει την ιδέα, την κειμενογραφία, την αναζήτηση φωτογραφιών βίντεο σε βιβλιοθήκες που η Darc είναι συνδρομητής και αγοράζει με πληρωμένα τα πνευματικά δικαιώματα, την επιλογή μεταξύ των φωτογραφιών του πελάτη, την δημιουργία του Artwork την προσθήκη του Post στο ημερολόγιο το οποίο θα σταλεί στον πελάτη για έγκριση και την ένταξη του post στο τελικό report του κάθε μήνα.
Το artwork είναι οποιοδήποτε γραφιστικό παράγεται με τη σύνθεση εικόνων, vectors κτλ. Με λίγα λόγια οποιαδήποτε παραγωγή η γραφιστική ή επεξεργασία φωτογραφίας συγκαταλέγεται σε αυτή την κατηγορία. Τα επιπλέον του πακέτου artworks χρεώνονται 25€. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε σε αυτήν την επεξήγηση αν την επιλέξετε από σταθερό υπολογιστή και όχι από κινητό.
Τα Mini Animated Productions είναι βίντεο που παράγονται για διαφημιστική χρήση στην Ψηφιακή Σήμανση στo Facebook, Instagram και στο YouTube. To 4+1 αφορά τα 4 βίντεο του πακέτου 360° και το 1 βίντεο που περιέχεται στο πακέτο Bsocial. Συνήθως τα βίντεο αποτελούνται από φωτογραφικό υλικό, και κείμενο και δεν ξεπερνάνε τα 60 δευτερόλεπτα στο να μπορούν να αναπαραχθούν και στο instagram. Τα mini Productions κοστίζουν 40 ευρώ μόνο για συνδρομητές σε οποιαδήποτε συνδρομητικό πακέτο της Darc. Το κόστος εκτός συνδρομητών είναι 80 ευρώ. Το κόστος για επιπλέον των 4+1 στα πακέτα 360 είναι 25€ και μέχρι τα 8 βίντεο. Η τιμή των 25€ ισχύει ΜΟΝΟ για συνδρομητές στα πακέτα 360°.
Για το σύνολο των δημοσιεύσεων δημιουργείται ένα ημερολόγιο το οποίο περιλαμβάνει τις δημοσιεύσεις που πρέπει να γίνουν με το φωτογραφικό υλικό ή τα artworks. Σε περίπτωση που υπάρχει βίντεο και ιδίως στα πακέτα 360° που υπάρχουν πολλά βίντεο στο ημερολόγιο περιλαμβάνεται ένα screenshot από το βίντεο και ένα link από το επαγγελματικό Vimeo που διατηρούμε και που μπορεί να δει ο πελάτης ώστε να δώσει έγκριση για τα βίντεο που πρόκειται να δημοσιευτούν.
Οι χορηγούμενες είναι ουσιαστικά διαφημίσεις που παρέχει το Facebook και το Instagram. Κάνοντας χορηγούμενη πληρώνουμε ουσιαστικά ώστε το post που έχουμε κάνει να εμφανιστεί σε χρήστες των μέσων πάντα φυσικά με βάση τη στόχευση που έχουμε κάνει η οποία μπορεί να είναι με βάση την τοποθεσία την ηλικία τα ενδιαφέροντα και πολλά άλλα. οι χορηγούμενες είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που προσφέρει το Facebook και ο πιο οικονομικός (αναλογικά) τρόπος ώστε να αυξήσουμε την απήχηση και το brand awareness. Το κόστος των χορηγούμενων συμφωνείτε στην με τον πελάτη και στα συγκεκριμένα διαχειριστικά πακέτα μπορεί να είναι μέχρι 500€ τον μήνα.
Τα Reports είναι ο τρόπος με τον οποίον φτάνουν στον πελάτη τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των ενεργειών που κάναμε στη διάρκεια που έχει οριστεί για το κάθε report. Στα social media τα Report έχουν να κάνουν με την αύξηση των ακόλουθων, τα like που πήραμε σε διάφορα Post και το engagement, το πώς πήγαν οι χορηγούμενες διαφημίσεις και πολλά άλλα.

Μηνιαίο κόστος DARC

500€

BCorporate ℹ

Το πακέτο BCorporate ανταποκρίνεται στην εταιρική λογική περί επικοινωνιακής προώθησης. Στο πακέτο αυτό δεν υπάρχει η ένταση του αυθορμητισμού αλλά η ακριβής εφαρμογή και ο αντικατοπτρισμός του εταιρικού πνεύματος και των εταιρικών υπηρεσιών/προϊόντων. Τα posts συνοδεύονται όλα από Artwork ή Mini Animated Production και κάθε ένα από αυτά επιχειρεί να κάνει ένα statement για την ίδια την εταιρεία. Τα κείμενα γράφονται από Senior Copywriter και η επιμέλεια γίνεται από Head Communication Specialist.
Η σελίδα των Social Media πρέπει να στηθεί σωστά με σωστές φωτογραφίες και περιεχόμενα για την επιχείρηση.Τα περιεχόμενα είναι οι πληροφορίες επικοινωνίας, το profile picture, κουμπιά, ωράρια κ.α. Αν η επιχείρηση δεν έχει σελίδα δημιουργούμε καινούργια και αν έχει παραμετροποιούμε και διορθώνουμε την παλιά.
Ο αριθμός δημοσιεύσεων αφορά τα μοναδικά Post που προγραμματίζονται στα Social Media. Οι αναδημοσιεύσεις που παρέχονται από το Facebook στο Instagram και ανάποδα δεν προσμετρώνται στον συνολικό αριθμό post. Μία δημοσίευση περιλαμβάνει την ιδέα, την κειμενογραφία, την αναζήτηση φωτογραφιών βίντεο σε βιβλιοθήκες που η Darc είναι συνδρομητής και αγοράζει με πληρωμένα τα πνευματικά δικαιώματα, την επιλογή μεταξύ των φωτογραφιών του πελάτη, την δημιουργία του Artwork την προσθήκη του Post στο ημερολόγιο το οποίο θα σταλεί στον πελάτη για έγκριση και την ένταξη του post στο τελικό report του κάθε μήνα.
Το artwork είναι οποιοδήποτε γραφιστικό παράγεται με τη σύνθεση εικόνων, vectors κτλ. Με λίγα λόγια οποιαδήποτε παραγωγή η γραφιστική ή επεξεργασία φωτογραφίας συγκαταλέγεται σε αυτή την κατηγορία. Τα επιπλέον του πακέτου artworks χρεώνονται 25€. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε σε αυτήν την επεξήγηση αν την επιλέξετε από σταθερό υπολογιστή και όχι από κινητό.
Τα Mini Animated Productions είναι βίντεο που παράγονται για διαφημιστική χρήση στην Ψηφιακή Σήμανση στo Facebook, Instagram και στο YouTube. To 4+1 αφορά τα 4 βίντεο του πακέτου 360° και το 1 βίντεο που περιέχεται στο πακέτο Bsocial. Συνήθως τα βίντεο αποτελούνται από φωτογραφικό υλικό, και κείμενο και δεν ξεπερνάνε τα 60 δευτερόλεπτα στο να μπορούν να αναπαραχθούν και στο instagram. Τα mini Productions κοστίζουν 40 ευρώ μόνο για συνδρομητές σε οποιαδήποτε συνδρομητικό πακέτο της Darc. Το κόστος εκτός συνδρομητών είναι 80 ευρώ. Το κόστος για επιπλέον των 4+1 στα πακέτα 360 είναι 25€ και μέχρι τα 8 βίντεο. Η τιμή των 25€ ισχύει ΜΟΝΟ για συνδρομητές στα πακέτα 360°.
Για το σύνολο των δημοσιεύσεων δημιουργείται ένα ημερολόγιο το οποίο περιλαμβάνει τις δημοσιεύσεις που πρέπει να γίνουν με το φωτογραφικό υλικό ή τα artworks. Σε περίπτωση που υπάρχει βίντεο και ιδίως στα πακέτα 360° που υπάρχουν πολλά βίντεο στο ημερολόγιο περιλαμβάνεται ένα screenshot από το βίντεο και ένα link από το επαγγελματικό Vimeo που διατηρούμε και που μπορεί να δει ο πελάτης ώστε να δώσει έγκριση για τα βίντεο που πρόκειται να δημοσιευτούν.
Οι χορηγούμενες είναι ουσιαστικά διαφημίσεις που παρέχει το Facebook και το Instagram. Κάνοντας χορηγούμενη πληρώνουμε ουσιαστικά ώστε το post που έχουμε κάνει να εμφανιστεί σε χρήστες των μέσων πάντα φυσικά με βάση τη στόχευση που έχουμε κάνει η οποία μπορεί να είναι με βάση την τοποθεσία την ηλικία τα ενδιαφέροντα και πολλά άλλα. οι χορηγούμενες είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που προσφέρει το Facebook και ο πιο οικονομικός (αναλογικά) τρόπος ώστε να αυξήσουμε την απήχηση και το brand awareness. Το κόστος των χορηγούμενων συμφωνείτε στην με τον πελάτη και στα συγκεκριμένα διαχειριστικά πακέτα μπορεί να είναι μέχρι 500€ τον μήνα.
Τα Reports είναι ο τρόπος με τον οποίον φτάνουν στον πελάτη τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των ενεργειών που κάναμε στη διάρκεια που έχει οριστεί για το κάθε report. Στα social media τα Report έχουν να κάνουν με την αύξηση των ακόλουθων, τα like που πήραμε σε διάφορα Post και το engagement, το πώς πήγαν οι χορηγούμενες διαφημίσεις και πολλά άλλα.

Μηνιαίο κόστος DARC

500€

Επιπλέον παροχές Social Media

Social Media Productions

Τα Social Media διψάνε κυριολεκτικά για φωτογραφία και βίντεο. Οι τρόποι με τους οποίους υποστηρίζουμε τα Post μας είναι δύο, με τη λήψη υλικού από τον πελάτη σε κοινούς φακέλους που διατηρούμε στην Google Και με την αποστολή φωτογραφιών και οπερατέρ για τη συλλογή υλικού το οποίο θα τροφοδοτήσει τελικά τα social media. H εταιρεία μας διατηρεί μόνιμες συνεργασίες με φωτογράφος και οπερατέρ που μπορούν να υποστηρίξουν τους πελάτες μας στην λήψη βίντεο Και φωτογραφιών χωρίς να χρειαστεί οι ίδιοι να εμπλακούν ούτε καν στην αποστολή των φωτογραφιών στην εταιρεία. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε σε αυτή την επεξήγηση αν την επιλέξετε από σταθερό υπολογιστή και όχι από κινητό.
Ο αριθμός δημοσιεύσεων αφορά τα μοναδικά Post που προγραμματίζονται στα Social Media. Οι αναδημοσιεύσεις που παρέχονται από το Facebook στο Instagram και ανάποδα δεν προσμετρώνται στον συνολικό αριθμό post. Μία δημοσίευση περιλαμβάνει την ιδέα, την κειμενογραφία, την αναζήτηση φωτογραφιών βίντεο σε βιβλιοθήκες που η Darc είναι συνδρομητής και αγοράζει με πληρωμένα τα πνευματικά δικαιώματα, την επιλογή μεταξύ των φωτογραφιών του πελάτη, την δημιουργία του Artwork την προσθήκη του Post στο ημερολόγιο το οποίο θα σταλεί στον πελάτη για έγκριση και την ένταξη του post στο τελικό report του κάθε μήνα.
Το Mini Video Production συνδιάζει την λήψη Βίντεο και το Post Production. Ο Social media Operateur αποστέλλει τα πλάνα αυτά στην εταιρεία και αυτά αρχειοθετούνται στο φάκελο πελάτη. Εκεί ξεκινά το Post production (μοντάζ – μιξάζ – animation). Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει τη βιντεοσκόπηση τη διαλογή του υλικού, την πλήρη υλοποίηση ενός μίνι production και το ανέβασμα του στα μέσα που χρειάζεται όπως YouTube, Vimeo κτλ. Συνήθως το υλικό που λαμβάνουμε μετά το πέρας της παραγωγής μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην παραγωγή Mini Animated Videos με την ανάλογη φυσικά χρέωση που αναλογεί σε αυτά.
Υπάρχει δυνατότητα να αναλάβουμε μόνο το post production για ένα τελικό βίντεο χωρίς να έχουμε αναλάβει την βιντεοσκόπηση. Σε αυτή την περίπτωση θα μας αποσταλούν τα βίντεο από τον οπερατέρ ή οποιονδήποτε εκπρόσωπο της επιχείρησης και θα γίνει εκτίμηση του κόστους. Η τιμή επηρεάζεται πολύ από τον αριθμό των βίντεο, τη διαλογή που πρέπει να γίνει και τον χρόνο του τελικού Μοντάζ-Μιξάζ-Animation αλλά και από την ποιότητα των βίντεο και τα προβλήματα που ενδεχομένως θα πρέπει να καλυφθούν για να βγει μία ποιοτική μίνι παραγωγή. Στην τιμή περιλαμβάνεται μουσική με πληρωμένα πνευματικά δικαιώματα χρήση artworks, φωτογραφιών και οτιδήποτε άλλο με πληρωμένα πνευματικά δικαιώματα από βιβλιοθήκες τις οποίες είμαστε συνδρομητές.
Όπως ακριβώς και στην περίπτωση του post-production με τα πολλαπλά πρωτογενή βίντεο σε αυτή την υπηρεσία αναλαμβάνουμε το post production υλικού το οποίο δεν μπορεί να είναι πάνω από πέντε διαφορετικά ενιαία βίντεο συνολικής διάρκειας μέχρι 30 λεπτών. Αυτή η παροχή υπάρχει επειδή υπάρχουν φορές που πρέπει να γίνει μοντάζ βίντεο που έχουν τραβηχτεί από κινητά ή από σταθερές κάμερες και πρέπει απλά να κοπούν και να μονταριστούν είτε για χρήση σε Mini Animated Video είτε σε χρήση Mini Production. Στην τιμή περιλαμβάνεται μουσική με πληρωμένα πνευματικά δικαιώματα χρήση artworks, φωτογραφιών και οτιδήποτε άλλο με πληρωμένα πνευματικά δικαιώματα από βιβλιοθήκες τις οποίες είμαστε συνδρομητές.

Γενικές παροχές Social Media

Οι διαγωνισμοί αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο να κινήσουμε το ενδιαφέρον του κοινού που είτε γνωρίζει και ακολουθεί μια επιχείρηση είτε όχι και να το προβλέψουμε στο να ενεργήσει. Οι διαγωνισμοί είναι πολύπλοκοι και πρέπει να επιλέγονται με συγκεκριμένη στοχοθεσία την κάθε φορά ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν τα δεδομένα τα οποία λαμβάνονται από αυτούς. Ένας διαγωνισμός ακόμα και ο πιο απλός πρέπει να στηθεί με προσοχή με Όρους και με διαφάνεια, γιατί αλλιώς μπορεί να γίνει ένα μπούμερανγκ για την επιχείρηση η οποία τον δημοσιεύει.Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε σε αυτή την επεξήγηση αν την επιλέξετε από σταθερό υπολογιστή και όχι από κινητό.
Η διαχείριση των μηνυμάτων μιας επιχείρησης είναι ένας πολύ απαιτητικός τομέας όποιος χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη γνώση σε σχέση με τις υπηρεσίες τα προϊόντα και τις παροχές που έχει γενικά μία επιχείρηση. Γενικά συνιστούμε τα μηνύματα να τα διαχειρίζονται οι επιχειρήσεις και άτομα τα οποία βρίσκονται στο φυσικό χώρο της επιχείρησης. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε σε αυτή την επεξήγηση αν την επιλέξετε από σταθερό υπολογιστή και όχι από κινητό.
Το interaction έχει να κάνει περισσότερο με PR. Σε αυτή την υπηρεσία αναλαμβάνουμε να αλληλεπιδρούμε με άλλους λογαριασμούς-στόχους ώστε να αυξάνουμε οργανικά το engagement και τις ευκαιρίες που κρύβονται στα social media. Παράδειγμα interaction είναι ένας λογαριασμός κομμωτηρίου ο οποίος αλληλεπιδρά και συμμετάσχει σε μηνύματα με λογαριασμούς εταιρειών καλλυντικών κλειδώνουν που αφορούν τα μαλλιά. Φυσικά το interaction δεν σταματάει σε συναφείς εταιρείες αλλά ένα κομμωτήριο θα μπορούσε να αντλήσει πελατολόγιο από μία καφετέρια που βρίσκεται κοντά και από πάρα πολλές άλλες επιχειρήσεις οι οποίες μπορούν να αλληλεπιδράσουν μαζί της. Η τιμή της προσφοράς εν τέλει έχει να κάνει με τον αριθμό των ωρών που πρέπει να δαπανηθούν αλλά και τη δυσκολία του κάθε έργου interaction.
Τα social media αλλά και γενικότερα το διαδίκτυο είναι πλέον γεμάτα από σχόλια πελατών και την άποψή τους για τις επιχειρήσεις οι οποίες τους εξυπηρετούν. Αυτό έχει δώσει μία καινούργια δυνατότητα στο σύγχρονο management, το να μπορεί να αναλυθεί ένα συνεχώς πραγματοποιούμενο γκάλοπ των πελατών. Το give me feedback είναι ένα report το οποίο συγκεντρώνει τα θετικά και αρνητικά σχόλια, με μια παράλληλη προσπάθεια να απομονωθούν οι ψεύτικες κριτικές είτε αυτές είναι καλές είτε κακές και καταλήγει σε συναφή συμπεράσματα. Το αποτέλεσμα είναι ότι το Report αυτό μπορεί να γίνει εργαλείο στα χέρια ενός επιχειρηματία για να προβεί σε βελτιωτικές κινήσεις στη λειτουργία της επιχείρησής του, να ελέγξει το προσωπικό και εν τέλει αξιολογώντας την πορεία των reports να δει αν οι κινήσεις του είχαν αντίκτυπο στην πραγματικές κριτικές που λαμβάνει.
360-logo