Τι προσφέρουμε;

Η κατασκευή ιστοσελίδων, παρά την ύπαρξη της DARC Software και παρ’ ότι γίνεται από προγραμματιστές, υλοποιείται από την DARC Advertising, γιατί
αντιμετωπίζουμε κάθε ιστοσελίδα ως διαφημιστικό εργαλείο.

Στην ενότητα αυτή θα καλύψουμε τα εξής θέματα:

Στα τρία πρώτα πακέτα, η κύρια διαφορά μεταξύ τους είναι το
εικαστικό αποτέλεσμα, ενώ η Concept ιστοσελίδα αποτυπώνει ουσιαστικά σε
ένα website την επικοινωνιακή στρατηγική και τη φιλοσοφία της
εταιρείας σας.

UI/UX

Σε μια ιστοσελίδα, κεντρικό ρόλο παίζουν τα λεγόμενα UI (User Interface) και UX (User Experience). Το User Experience είναι ένα σύνολο λειτουργιών της ιστοσελίδας που αναπτύσσονται για να διευκολύνουν την περιήγηση και λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες και τον σκοπό για τον οποίο ο χρήστης θέλει να πλοηγηθεί. Αφορά παραμέτρους όπως τα σημεία όπου θα πατήσει κλικ ο χρήστης για να περιηγηθεί στις επιμέρους υποσελίδες, τον τρόπο που θα φτάσει στις πληροφορίες, τη δομή της ιστοσελίδας και τον τρόπο που ο χρήστης αλληεπιδρά με αυτή.

Το User Interface περιλαμβάνει τον οπτικό σχεδιασμό και τη γραφιστική μορφοποίηση των στοιχείων του User Experience με τέτοιον τρόπο ώστε το site να έχει μια ελκυστική εικόνα που θα συνδέει branding, αισθητική και λειτουργικότητα. Interface μπορεί να είναι, για παράδειγμα, η μορφή που έχουν τα διάφορα κουμπιά της ιστοσελίδας, ο τρόπος που εμφανίζονται οι πληροφορίες, τα γραφιστικά αντικείμενα κ.ά.

Με τον αρμονικό συνδυασμό του UX με το UI στον σχεδιασμό και την κατασκευή, μια ιστοσελίδα έχει την κατάλληλη λειτουργικότητα, γίνεται φιλική στον χρήστη και αποκτά μια συγκεκριμένη ταυτότητα που αποτυπώνει σχεδιαστικά και την ταυτότητα της ίδιας της εταιρείας, ενώ όλα τα παραπάνω οδηγούν τελικά σε μια αναβαθμισμένη εμπειρία περιήγησης για τον χρήστη. 

Basic

Στην basic κατασκευή, ο web developer χρησιμοποιεί ένα θέµα που σας παρουσιάζεται απευθείας στο στάδιο του development. Με την basic ιστοσελίδα, αποκτάτε την τόσο σηµαντική πλέον παρουσία στο διαδίκτυο που επιβάλλεται να έχουν όλες οι επιχειρήσεις. H basic ιστοσελίδα διαθέτει λίγες υπoσελίδες περιεχόμενο και προτείνεται για επιχειρήσεις που δεν έχουν καθόλου παρουσία στο διαδίκτυο. Μια βασική κατασκευή θα καλύψει την έλλειψη διαδικτυακής παρουσίας, μειώνοντας το ανταγωνιστικό μειονέκτημα που δημιουργεί η απουσία αυτή.

Premium

Στην premium κατασκευή προστίθεται και ο web designer, ο οποίος έχοντας εκπαιδευτεί στη γραφιστική και το development μπορεί να συνεργαστεί με τον web developer και μαζί να προσαρμόσουν πλέον στα μέτρα σας μια πρόταση, η οποία σας παρουσιάζεται απευθείας στο στάδιο του development. Οι premium ιστοσελίδες διακρίνονται για την αισθητική τους και είναι προσεγμένες κατασκευές με πλούσιο αριθμό υποσελίδων που μπορούν να φιλοξενήσουν και τις πιο απαιτητικές επιχειρήσεις. Η basic και η premium μοιάζουν πρακτικά πάρα πολύ, γιατί χρησιμοποιούν ένα έτοιμο θέμα. Η διαφορά έχει να κάνει με τον αριθμό των υποσελίδων και τη λειτουργική και αισθητική προσαρμογή του θέματος, στον βαθμό που αυτό είναι εφικτό από το ίδιο το θέμα. Κατά κάποιον τρόπο δηλαδή, η premium είναι μια ανεπτυγμένη μορφή της basic.

Custom

Στην custom ιστοσελίδα προστίθεται στην ομάδα ο art director και οι γραφίστες, οι οποίοι προχωρούν σε μια μοναδική για εσάς κατασκευή σχεδιασμένη στο χέρι. Το mockup (απεικόνιση της κατασκευής πριν αυτή πάει στο στάδιο του development) σας παρουσιάζεται σε μορφή εικόνας και με αυτό τον τρόπο ξεκινά η κατασκευή του δικού σας, μοναδικού, εικαστικού για το site. Στην custom κατασκευή οι δυνατότητες είναι πολλές και το αποτέλεσμα πάντα πλούσιο, αφού διαθέτει μεγάλο αριθμό υποσελίδων.

Με τον custom σχεδιασμό έχετε μια μοναδική στον κόσμο ιστοσελίδα, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και φτιαγμένη έτσι ώστε να προβάλει όπως ακριβώς θέλετε το προφίλ και τη φιλοσοφία σας. Πολύ σημαντικό είναι εδώ ότι η διαδικασία της custom ιστοσελίδας περιλαμβάνει το mockup, δηλαδή τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας ψηφιακά, όπως ακριβώς θα σχεδιάζαμε ένα έντυπο από το μηδέν. Τα mockups παρουσιάζονται στον πελάτη προς έγκριση, εξασφαλίζοντας ότι ο πελάτης θα δει και θα εγκρίνει το εικαστικό αποτέλεσμα πριν ακόμα προχωρήσουμε στο στάδιο του development.

Concept

Η concept ιστοσελίδα αποτελείται από τις υπηρεσίες δύο τελείως διαφορετικών
τομέων της εταιρείας μας, του Web Development Department και του
Advertising Department. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη
σελίδα που ανήκει στο διαφημιστικό department εδώ.

Η concept ιστοσελίδα αποτελείται από υπηρεσίες δύο
τελείως διαφορετικών τομέων της εταιρείας μας, του
Web Development Department και του Advertising Department.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη
σελίδα που ανήκει στο διαφημιστικό department εδώ.

Eshop

Το eshop δημιουργείται από το τμήμα του Web Development και συχνά με τη συμβολή του τμήματος Visual Communications. Τα δύο τμήματα συνεργάζονται στενά για να σας δώσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που να ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σας. Αν ωστόσο η επιχείρησή σας χρειάζεται κάτι παραπάνω, με την εμπειρία και τη γνώση που διαθέτει η ομάδα μας, μπορεί να σας καθοδηγήσει να επιλέξετε από μια σειρά εργαλείων που σας ταιριάζουν. Επίσης, τα μαθήματα διαχείρισης του eshop σας που έχουμε φτιάξει ειδικά για τους πελάτες μας εξελίσσονται συνεχώς για να σας προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο στο κατάστημά σας. 

Totally Custom

Mια totally custom ιστοσελίδα δεν χτίζεται πάνω σε κάποιο CMS, αλλά αποτελεί κατασκευή που είναι γραμμένη σε 100% πρωτότυπο κώδικα. Οι δυνατότητες σε μια τέτοια ιστοσελίδα είναι απεριόριστες, καθώς πλέον απομακρυνόμαστε από τη λογική του website και περνάμε στη λογική του software. 

Επισκεφτείτε την DARC SOFT.

Τεχνική Υποστήριξη

Η τεχνική υποστήριξη αφορά σε 5 βασικά χαρακτηριστικά:

Φιλοξενία σε ταχύτατο server με 99,9% uptime. Αυτό σημαίνει ότι το 99,9% του συνολικού χρόνου ο server είναι online, ενώ μόνο το 0,1% του χρόνου μπορεί να πέσει, για αναβαθμίσεις που συνήθως γίνονται αργά το βράδυ.

Αναβαθμίσεις ιστοσελίδας. Είναι σημαντικό να ξεχωρίσουμε τη συντήρηση του server από τη συντήρηση της ιστοσελίδας. Πολλοί πελάτες μπερδεύουν το καθαρό hosting (φιλοξενία ιστοσελίδας) με το κόστος της τεχνικής υποστήριξης που παρέχουμε εμείς στις κατασκευές μας. Το πρώτο περιλαμβάνει όμως μόνο τον server και την υποστήριξή του. Aν η ιστοσελίδα πέσει λόγω τεχνικού προβλήματος της σελίδας, θα ζητήσουν από τον πελάτη να τη φτιάξει μόνος του, πράγμα που συνήθως σημαίνει να βρει κάποιον developer. Επειδή ο κατασκευαστής είναι ο κατεξοχήν αρμόδιος, ο πελάτης θα πρέπει να απευθυνθεί σε αυτόν, όμως μια εφάπαξ χρέωση μπορεί να κοστίζει από δεκάδες μέχρι εκατοντάδες ευρώ, αφού λόγω έλλειψης ευθύνης συντήρησης τα προβλήματα μπορούν να είναι πολλά. Το συμβόλαιο συντήρησης – hosting είναι ο μόνος σίγουρος και οικονομικός τρόπος να ξέρει ένας πελάτης ότι η ιστοσελίδα του θα δουλεύει απρόσκοπτα.

Παρέχουμε 365 μέρες τον χρόνο τεχνική υποστήριξη (συμπεριλαμβάνονται αργίες, γιορτές Πάσχα και Χριστουγέννων κλπ). Δεν υπάρχει μέρα που να μην υποστηρίζουμε τεχνικά την ιστοσελίδα για οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα δημιουργηθεί στη λειτουργία της.

1. Helpdesk – εργάσιμες ημέρες, 9:00-18:00, για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια χρειαστείτε στη χρήση της δυναμικής ιστοσελίδας σας.
2. Ανανέωση domain name, ώστε να μη μείνει ποτέ εκκρεμής η κατοχύρωση, καθώς έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα απαγωγής των domain names. Απαγωγή σημαίνει ότι κάποιος προπληρώνει το domain έτσι ώστε όταν λήξει να έρθει στην κατοχή του. Το πρόβλημα είναι ότι μετά συνήθως ζητά χρήματα από τον πελάτη που έχασε το domain. Είναι απόλυτα νόμιμο λοιπόν να το πουλήσει όσο θέλει και μπορεί να ζητήσει 1.000 ευρώ για το domain που αγόρασε μόλις 15 ευρώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας γιατί θέλετε το δικό σας website να
είναι όμορφο, τεχνικά άρτιο, αποδοτικό και να υποστηρίζεται
τεχνικά 365 ημέρες τον χρόνο.