Δείτε το εκπαιδευτικό μας
video και πώς υλοποιήθηκε
η συγκεκριμένη σελίδα

Asset-1.png

Τί είναι το mockup;
(μόνο για πακέτα με custom design)

Η ιστοσελίδα σας δεν θα είναι ένα πολυφορεμένο template αλλά κάτι που σχεδιάστηκε για εσάς. Όλα αυτά ξεκινούν από ένα mockup αλλά ας δούμε πρώτα τί είναι το Mockup..

Τί είναι το Mockup;

Στον κόσμο του σχεδιασμού ιστοσελίδων, το mockup ενός ιστότοπου είναι μια προσομοίωση υψηλής πιστότητας για το πώς θα φαίνεται ένας ιστότοπος. Τα mockup ιστότοπου συνδυάζουν τη δομή και τη λογική ενός wireframe αλλά με τις εικόνες, τα γραφικά και τα στοιχεία διεπαφής χρήστη που θα έχει το τελικό προϊόν.

Πώς δημιουργώ
section?

• Πατώντας “Create section” μπορείτε να δημιουργήσετε ένα SECTION. Αν αυτό θα έχει τίτλο στην κατασκευή το βάζετε στην θέση του “New Section” που εμφανίζεται. Αυτό το Section που διαβάζετε τώρα έχει τίτλο “Πως δημιουργώ Section”.

• Πατώντας “+Add description” μπορείτε να επικολλήσετε ή να πληκτρολογήσετε τα κείμενα του κάθε Section που επιθυμείτε στο σημείο που διαβάζετε αυτή την στιγμή. Αν τώρα πατήσετε εδώ θα μπορέσετε να επεξεργαστείτε ήδη αυτό το κείμενο.

Πώς θα δομήσουμε
κάθε σελίδα;

• Η κάθε σελίδα αποτελείται από SECTIONS.

• Ελάχιστος αριθμός section είναι προφανώς το ένα, ενώ μια σελίδα με 2-4 sections θεωρείται μη κουραστική και “ευκολη” για τον χρήστη.

• Ο μέγιστος τυπικός αριθμός SECTIONS είναι μέχρι 5 με ειδικές εξαιρέσεις. Συνήθως χωρίζουμε το περιεχόμενο σε περισσότερες σελίδες αν είναι μεγάλο το θέμα. Θα δείτε στο τέλος αυτή την σελίδα την οποία διαβάζεται τώρα και θα καταλάβετε ότι με 8 Sections και κάποια από αυτά μεγάλα ήδη κουράζει. Εδώ βέβαια και εμείς και εσείς δουλεύουμε για το καλύτερο και μπορούμε να κάνουμε υπομονή, οπότε είναι αποδεκτό, δεν είναι αποδεκτό όμως για έναν επισκέπτη που θα βαρεθεί και θα φύγει

• Γενικά μην ανησυχείτε για το θέμα, οι designers θα προσαρμόσουν τα Section σας αν χρειαστεί οπότε από εσάς χρειαζόμαστε κυρίως το υλικό. Κείμενα και φωτογραφίες δηλαδή.

• Προσπαθήστε να είστε περιεκτικοί, με 150-200 λέξεις ένα section είναι γεμάτο σε μια οθόνη υπολογιστή desktop. Ενώ θα καταλάβει 2-3 sections σε μια οθόνη κινητού. Μην ξεχνάτε ότι η επισκεψιμότητα από κινητά είναι μεγάλη και δεν θέλουμε ο χρήστης να χάνεται σε ατελείωτα κείμενα. Δεν θα έχουμε χώρο για εικόνες και γραφικά. Αυτό που διαβάζετε τώρα αποτελείται από 224 λέξεις. 

Δείτε το από τον σταθερό υπολογιστή σας και δείτε το από το κινητό και θα καταλάβετε γιατί έχει σημασία να μην είμαστε κουραστικοί εκτός αν δεν γίνεται αλλιώς.. όπως στην προκειμένη περίπτωση.

Πώς ανεβάζω
αρχεία;

Φωτογραφία του Section (αν θέλετε να υπάρχει) μπορείτε να ανεβάσετε πατώντας το “upload files” κάτω δεξιά σε κάθε section ή απλά σέρνοντας την φωτογραφία και αφήνοντας την εκεί που λέει “you can drag and drop here”. Εδώ ανεβάσαμε μια φωτογραφία με τίτλο Photo Sample1.jpg. Αν πάτε από πάνω της με το ποντίκι θα ανοίξει preview και αν πατήσετε θα την ανοίξετε σε full screen να την δείτε.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε και φωτογραφίες της βιβλιοθήκης μας shutterstock.com απλά επικολλήστε τον σύνδεσμο της σελίδας της φωτογραφίας σε οποιοδήποτε σημείο του κειμένου.

Από εσάς χρειαζόμαστε απαραιτήτως εξειδικευμένες φωτογραφίες (του προϊόντος σας, ιατρικές, εξοπλισμού κτλ) που δεν γνωρίζουμε εμείς αλλά και γενικά φωτογραφίες που θα θέλατε να χρησιμοποιηθούν σε συγκεκριμένα Section. Γενικότερα θα γίνει φιλτράρισμα του υλικού και -εκτός από τα κείμενα- δεν σημαίνει ότι θα χρησιμοποιηθούν όλες οι φωτογραφίες ή τα γραφιστικά που θα μας υποδείξετε αφού θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε όσο πιο ελκυστική και φιλική γίνεται για τον χρήστη.

Μπορείτε να ανεβάσετε εκτός από φωτογραφίες και βίντεο, PDF, Zip και γενικά όλων των μορφών αρχεία.

Εύκολο φαίνεται, τελικά! Aς δούμε στην συνέχεια πως θα
κερδίσουμε τους επισκέπτες μας.

Φιλική στον
χρήστη!

Λειτουργήστε σαν “πωλητές”, όπως ακριβώς θα μιλάγατε σε ένα πελάτη σας για να τον ενημερώσετε για το θέμα της σελίδας που γράφεται και κατευθύνετε τον επισκέπτη από section σε section οδηγώντας στο αποτέλεσμα που θέλετε. 

Λίγα λόγια και αποτελεσματικά.

Γίνετε πιο αποδοτικοί και
κερδίστε χρόνο!

Μια που φτάσατε εδώ κάτω, να μην εκμεταλλευτούμε το γεγονός και να σας προτρέψουμε να δείτε και την σελίδα που εξηγεί πως λειτουργεί το HELP CENTER μας, ένα εργαλείο αποκλειστικά φτιαγμένο για εσάς.

Αυτό που κάναμε μόλις
λέγεται “Call to Action”!

Ναι, σας προτρέψαμε να κάνετε μια ενέργεια που θα ωφελήσει εμάς στο τέλος της σελίδας. Προφανώς η συγκεκριμένη ενέργεια θα ωφελήσει εσάς και όχι εμάς αφού θα ενημερωθείτε για το πως θα συνεργαστούμε καλύτερα μαθαίνοντας τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε.

Θα μπορούσαμε όμως αντί να λέμε για το χρονοδιάγραμμα σας, να λέμε δείτε εδώ το σύνολο των υπηρεσιών μας, μπορεί να σας ενδιαφέρει να συνεργαστούμε και σε άλλο project μαζί! 😉

Convertion σημαίνει
απόδοση !

Θέλετε να αγοράσετε την συμπληρωματική μας υπηρεσία σχεδιασμού User flow για υψηλότερα convertion στην σελίδα σας; Πατήστε τον σύνδεσμο ενημερωθείτε, και αναθέστε σε εμάς τον σχεδιασμό εξειδικευμένου UI/UX με στόχο αυτό που κάναμε μόλις τώρα και σε εσάς και κατ’ επέκταση… αύξηση των πωλήσεων σας.

Asset-9.png

Σας το ξανακάναμε, ε;

Συγνώμη, αλλά δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε να μην σας δείξουμε κάτι που ξέρουμε πόσο αποδοτικό είναι, κάτι που κυριολεκτικά αυτοπληρώνεται.

Κυριολεκτικά αυτοπληρώνεται; Ωραία, δηλαδή το κάναμε πάλι; Πρέπει να ξέρεις πότε καταντάει κουραστικό το call to action και οι πολλές ευλογίες στα γένια σου. Ο πελάτης έχει διαίσθηση και ακόμα και αν πιστεύεις στην αξία σου και στην ποιότητα των υπηρεσιών σου μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ και να νιώσει ότι προσπαθείς να τον χειριστείς.

Οπότε ας αφήσουμε το Inception στον Christopher Nolan και τον Leonardo Di Caprio και ας υλοποιήσουμε μαζί, μια τέλεια ιστοσελίδα!

Έχετε απορίες;

Συνδεθείτε στην αποκλειστική για τους πελάτες μας support πλατφόρμα και κάντε μας ένα ticket,

https://support.darc-corp.com/portal/el/signin

ή απλά συμπληρώστε την φόρμα.

Copyright 2021 ©Darc – All Rights and Lefts reserved. FAQ – Όροι χρήσης | Πολιτική Απορρήτου | Cookies | Επικοινωνία