Λίγα λόγια για την DARC

Για την DARC ο πυρήνας του ενδιαφέροντος είναι η ικανοποίηση του πελάτη και η κύρια στόχευσή μας είναι η ανταπόκριση στις εξατομικευμένες ανάγκες του. Έτσι, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας είναι ευέλικτα και εφαρμόζονται συνδυαστικά, προκειμένου ο πελάτης να απολαύσεi ένα άρτιο αποτέλεσμα και να ικανοποιηθεί απόλυτα από την συνεργασία μας.

Η εταιρεία μας είναι εξειδικευμένη στο να παρέχει συνολικές υπηρεσίες Marketing βλέποντας ολιστικά την διαρκή διαδικασία του branding. Το πολύ σημαντικό σε αυτό το σημείο είναι πως μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένα προϊόντα και υπηρεσίες, που διατηρούν την συνοχή τους, με αποτέλεσμα να επικοινωνείται προς τα έξω μια συντονισμένη δημόσια εικόνα όπως η σύγχρονη αγορά επιτάσσει.

Ποιες υπηρεσίες προσφέρουμε

Integrated
Communications
Management

Το Integrated Communications Management περιλαμβάνει την διαχείριση όλου του φάσματος του Μarketing της επιχείρησής σας. Πρόκειται για μια συνεργασία των δύο πλευρών ώστε να επιτευχθούν βραχυπρόθεσμοι και μακροπρόθεσμοι στόχοι. Η συνεργασία αυτή προχωρά σε ανάλυση του επιχειρησιακού φάσματος, έρευνα του επιχειρηματικού κλάδου και της αγοράς, χάραξη Επικοινωνιακής Στρατηγικής και εταιρικής πολιτικής Marketing, σχεδιασμό 360ο campaigns που υποστηρίζουν όλο το εύρος της διαφήμισης και των δημοσίων σχέσεων και περιλαμβάνουν ανεξάντλητο περιθώριο ενεργειών. Όπως είναι φυσικό, η συνεργασία που θα προκύψει είναι πλήρως εξατομικευμένη για τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και αφορά τον διαφημιστικό προϋπολογισμό της με τις καλύτερες δυνατές μεθόδους αξιοποίησης.

Digital Marketing

Μέσω της διαδικτυακής διαφήμισης, τα Brands μπορούν να φτάσουν πολύ πιο μακριά από το ήδη υπάρχον δίκτυό τους σε νέα και στοχευμένα με ακρίβεια κοινά. Αυτό συμβαίνει με τις διαφημίσεις αναζήτησης, τις διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τις διαφημίσεις προβολής. Η ψηφιακή διαφήμιση, αν είναι στρατηγικά σχεδιασμένη και αποτελεί μέρος μιας καμπάνιας που διαρκώς εξελίσσεται και βελτιώνεται, αποδίδει μετρήσιμα αποτελέσματα απόδοσης της επένδυσης.

Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται

και μέχρι ένα βαθμό το σύνολο της διαδικτυακής διαφήμισης. Τα Social Media βέβαια αποτελούν πλέον τόσο πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής δισεκατομμυρίων ανθρώπων που είναι μία κατηγορία από μόνα τους. Σε κάθε περίπτωση το Digital Marketing είναι πλέον το παρόν και το μέλλον μιας σύγχρονης επιχείρησης στο διαφημιστικό πεδίο μάχης.

NO PAIN - NO GAIN

Websites

Η κατασκευή ιστοσελίδων – παρά την ύπαρξη της DARC Software και παρότι γίνεται από προγραμματιστές – υλοποιείται από την DARC Advertising, γιατί αντιμετωπίζουμε κάθε ιστοσελίδα ως διαφημιστικό εργαλείο.

Πακέτα ιστοσελίδων:

Basic

Premium

Custom

Concept

Eshop

Totally Custom

Στα τρία πρώτα πακέτα η κύρια διαφορά μεταξύ τους είναι το εικαστικό αποτέλεσμα, ενώ η Concept αποτυπώνει ουσιαστικά σε ένα website την επικοινωνιακή στρατηγική και την φιλοσοφία της εταιρείας σας.

Τεχνική υποστήριξη:

365 ημέρες
τεχνική υποστήριξη

Darc Signage - Ψηφιακή Σήμανση

Η Ψηφιακή Σήμανση έχει τόσες πολλές και διαφορετικές εφαρμογές που τελικά είναι δύσκολο να δώσουμε έναν ακριβή ορισμό της. Έτσι, θα λέγαμε γενικά ότι Ψηφιακή Σήμανση είναι οι οθόνες σε κάθε μέγεθος και σχηματισμό που προβάλλουν κάθε είδους περιεχόμενο για κάθε είδους επιχείρηση ή οργανισμό και απευθύνεται σε πελάτες ή σε κάθε άλλο κοινό.

DARC Originals

Με την Ψηφιακή Σήμανση έχετε έναν ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό με πρόγραμμα που αφορά αποκλειστικά την επιχείρησή σας. Και το περιεχόμενο που προβάλλεται επικοινωνεί άμεσα και αποτελεσματικά ένα μήνυμα στο κοινό για να το ωθήσει σε πράξη, είτε καταναλωτική είτε άλλης μορφής. Το περιεχόμενο αυτό μπορεί να αφορά προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, εταιρικά ή άλλα νέα, video, streaming, κάθε είδους χρησιμη πληροφορία προς το κοινό, ενημέρωση για events, ειδήσεις, ψυχαγωγικές ενότητες και οποιοδήποτε μήνυμα κρίνει αναγκαίο ο χρήστης.

Με την Ψηφιακή Σήμανση έχετε έναν ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό με πρόγραμμα που αφορά αποκλειστικά την επιχείρησή σας. Και το περιεχόμενο που προβάλλεται επικοινωνεί άμεσα και αποτελεσματικά ένα μήνυμα στο κοινό για να το ωθήσει σε πράξη, είτε καταναλωτική είτε άλλης μορφής. Το περιεχόμενο αυτό μπορεί να αφορά προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, εταιρικά ή άλλα νέα, video, streaming, κάθε είδους χρησιμη πληροφορία προς το κοινό, ενημέρωση για events, ειδήσεις, ψυχαγωγικές ενότητες και οποιοδήποτε μήνυμα κρίνει αναγκαίο ο χρήστης.

Η Ψηφιακή Σήμανση προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα ως διαφημιστικό μέσο, αφού διαφημίζει στον πιο κατάλληλο χώρο, τον πιο κατάλληλο χρόνο, με τρόπο φιλικό και ενδιαφέροντα για τον καταναλωτή, ενώ το περιεχόμενο μπορέι να προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες σας.

TOP 10 in Greece Today

1
2
3
4
5
6

Popular on DARC Signage

Αν λοιπόν αναζητάτε ένα σύγχρονο, καινοτόμο και αποτελεσματικό τρόπο για την προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων, για ενημερωτικούς ή άλλους σκοπούς, το εργαλείο λέγεται Ψηφιακή Σήμανση. Kαι στην DARC Signage σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και την υποστήριξη ώστε η Ψηφιακή Σήμανση να αποδώσει τα μέγιστα, ανάλογα με τους στόχους σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδας της
darc-signage.com

Οπτική επικοινωνία -
Γραφιστική

Η οπτική επικοινωνία ή αλλιώς η ευρύτερα γνωστή σε όλους μας γραφιστική αφορά την εφαρμοσμένη αυτή τέχνη η οποία δημιουργεί εταιρικές ταυτότητες (λογότυπα κτλ) artworks, έντυπα, αφίσες και γενικά οπτικοποιεί οτιδήποτε θέλουμε να επικοινωνήσουμε συνήθως με στατικό τρόπο. Στην οπτική επικοινωνία πλέον έχουν ενταχθεί και animations ως εξειδικευμένος τομέας της. Είναι προφανές ότι κάποιος γραφίστας μπορεί να κάνει τόσο animation όσο και web designing, όμως από εδώ και πέρα η ανάλυση θα γίνεται με βάση τον ιδανικό τρόπο ότι υπάρχει εξειδικευμένος άνθρωπος για κάθε εξειδικευμένη εργασία. Το τμήμα οπτικής μας επικοινωνίας περιλαμβάνει τους εξής in house and outsource συνεργάτες.

Analysis

Η ανάλυση των δεδομένων είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας που δυστυχώς στις περισσότερες επιχειρήσεις παραγκωνίζεται. Οι μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου έχουν επενδύσει κυριολεκτικά τρισεκατομμύρια στην ανάλυση δεδομένων και στην εκμετάλλευσή τους. Είναι προφανές ότι είναι μια δαπανηρή διαδικασία που έχει μακροχρόνιο όφελος και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που η συντριπτική πλειοψηφία μικρών αλλά και μεγάλων επιχειρήσεων την αφήνουν τελευταία στους προϋπολογισμούς τους. Αυτό που έχει αλλάξει όμως τα τελευταία χρόνια είναι ότι με έξυπνες κινήσεις και βοηθητικά λογισμικά μπορούν να αναλυθούν πληροφορίες που κάποτε θα χρειάζονταν κοστοβόρες ομάδες αναλυτών. Στην DARC προσφέρουμε κάποια ανταγωνιστικά πακέτα ανάλυσης, πάντα με γνώμονα το κέρδος που μπορεί να αποκομίσει ο πελάτης από αυτές. Αυτό είναι το σημείο-κλειδί της ανάλυσης γιατί δεδομένα που δεν αξιοποιούνται καταλήγουν να είναι άχρηστα. Οι αναλύσεις παλιώνουν και έχει σημασία οι δράσεις να γίνονται άμεσα. Στην DARC εξετάζουμε με τον πελάτη μας αν έχει την δυνατότητα και την διάθεση να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα ώστε όταν πλέον έχουμε προχωρήσει στην ανάλυσή τους να είναι κατανοητά τα επόμενα βήματα και τα ενδεχόμενα κόστη τους.

DARC Productions -
Διαφημιστικές παραγωγές

Η ομάδα της DARC Productions – όσον αφορά θέσεις-κλειδιά (οργάνωση και διεύθυνση παραγωγών, σκηνοθεσία, διεύθυνση φωτογραφίας, κινηματογράφηση και ηχοληψία) – αποτελείται από άτομα με πολυετή πείρα στον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου και συμμετοχή σε πολύ μεγάλες παραγωγές με διαφημιστικά, σειρές, ταινίες κ.ά.

Στελεχώνοντας όμως την DARC Productions, η πείρα δεν ήταν το μοναδικό μας κριτήριο. Συγκεντρώσαμε πάνω από όλα μια ομάδα με αγάπη για αυτή την δουλειά και με δημιουργικότητα. Μια ομάδα με όρεξη για διαφοροποίηση, με όρεξη για καινοτομία και με όρεξη για επιτυχία. Ανθρώπους που έχουν πει πολλά, που έχουν να πουν ακόμα πολλά και που έχουν ακόμα περισσότερα να δείξουν.

Η DARC Productions δραστηριοποιείται στις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παραγωγές οποιουδήποτε μεγέθους, απαιτήσεων και budget. Οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών προσπαθούν καθημερινά να προβάλουν την δουλειά τους αντιμετωπίζοντας τον «τρόμο του περιεχομένου» όπως θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με μια πιο κινηματογραφική ορολογία την αβεβαιότητα όσων θα ήθελαν να διαφημιστούν μέσω μιας τέτοιας παραγωγής:

– Τι να δείξω;
– Πώς να το δείξω;
– Μια μέτρια παραγωγή θα δουλέψει θετικά ή τελικά αρνητικά για την επιχείρησή μου;
– Ποιος ξέρει να προβάλει καλύτερα τις υπηρεσίες μου;

Όλες αυτές οι αναπάντητες για πολλούς ερωτήσεις καταλήγουν στην αναβλητικότητα και εν τέλει στην ανεπαρκή (ή κακή) διαφήμιση και προώθηση των υπηρεσιών που προσφέρει μια επιχείρηση.

hanging-bulb

Συμβουλευτική-ΕΣΠΑ

Στην σύγχρονη επιχειρηματικότητα η ανεύρεση κεφαλαίων αλλά και οι σωστές επιχειρηματικές κινήσεις χρειάζονται έμπειρα στελέχη που να γνωρίζουν καλά την αγορά. Το σημαντικότερο εργαλείο για κάθε επιχειρηματία είναι η δημιουργία ενός επιτυχημένου επιχειρηματικού σχεδίου. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες παρέχονται από έμπειρη ομάδα συνεργατών σε όλο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

– Business Plan
– Επιχειρηματικά σχέδια αναπτυξιακών προγραμμάτων (ΕΣΠΑ)
– Διαχείριση κρίσης
– Προγράμματα χρηματοδότησης
– Τραπεζικές διαπραγματεύσεις
– Οικονομικός σχεδιασμός
– Παροχή συμβουλών επί φοροτεχνικών και λογιστικών προβλημάτων